Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Nieuws

Nieuwe showroom

Recent is onze showroom vernieuwd. De modellen, de uitstraling en de beleving van de showroom hebben een flinke update gekregen. Daarnaast worden de keukens en badkamers van Jtwee worden nu op een gelijkwaardige manier gepresenteerd. Ook benieuwd naar het resultaat? Kom snel langs en laat u (vrijblijvend) adviseren over uw nieuwe keuken of badkamer.

Nieuwe website

Net als bij een keuken of badkamer is het om de zoveel tijd voor vernieuwing. De laatste maanden is er hard gewerkt om de website van Jtwee in een nieuw jasje te steken. Hiermee komt de website gevoelsmatig dichter bij de showroom en dus de uiteindelijke keuken of badkamer die in uw huis komt. Daarnaast staat de site nu boordevol inspiratie om u een nog beter idee te geven van de keuken en badkamers van Jtwee.

Win een toiletverbouwing t.w.v. €2500

Je toilet: misschien wel de kleinste ruimte in huis. Toch brengen we er gemiddeld maar liefst een jaar van ons leven op door. Dan wil je toch ook dat jouw toilet een fijne ruimte is, het liefst voorzien van allerlei extra’s om je toiletbezoek zo prettig mogelijk te maken?

Bekijk de actie

€150 Cashback Regn

Bij Jtwee weten we dat je met kleine dingen vaak het grote verschil maakt. Daarom hebben we nu een mooie actie om jouw badkamer nét even iets extra’s te geven. Want wanneer je nu kiest voor een Regnkraan of doucheset, krijg je tot €150 retour op de aankoop.

Bekijk de actie

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.

Showroom