Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Onze klanten vertellen

Klantverhalen

Keuken

“Niet tevreden, maar ‘supertevreden!’”

Ze waren op zoek naar een merkkeuken van SieMatic en maakten een afspraak bij Jtwee. Inmiddels is de keuken opgeleverd en de familie Van Meurs uit Axel is naar eigen zeggen niet tevreden, maar ‘supertevreden’.  Meneer Van Meurs vertelt: “We zijn van begin tot eind prima geholpen: vanaf het contact met de telefoniste tot en met de plaatsing van onze keuken.”

Lees én bekijk het hele klantverhaal

Hal & toilet

“We stapten gewoon de showroom van Jtwee binnen”

“We zagen op de website van Jtwee dat ze van alles kunnen, dus zijn we de zaak binnengestapt om ons te oriënteren. Daarna hebben we een afspraak gemaakt en hadden we een prettig gesprek met Sander. Daarna is het balletje gaan rollen.

Lees én bekijk het hele klantverhaal

Totaalinrichting

Droomwoning

Hun vrijstaande villa in de gemeente Veere staat op een prachtig plekje. De bewoners vonden het belangrijk om niet te veel partijen bij de bouw van hun droomwoning te betrekken. “Als je ontzorgd wilt worden, is het belangrijk om met betrouwbare partners in zee te gaan. Dat betekende voor ons een goede aannemer en Jtwee voor de inrichting van de verschillende ruimtes. Daar hebben we geen spijt van gekregen.”

Lees én bekijk het hele klantverhaal

Keuken

‘Zelf weet je niet half wat de mogelijkheden zijn’

 

Licht, modern en elektrisch. Met die wensen gingen Cora en Marc op zoek naar een nieuwe keuken. Het resultaat mag er zijn!

Lees én bekijk het hele klantverhaal

Totaalinrichting

‘Van nieuwe badkamer tot compleet ander huis’

 

Een nieuwe badkamer, toilet en garderobekast. Dat was het eigenlijke plan van Annick Cocquyt uit Stabroek, België. “Maar dat liep anders. Het werd een complete renovatie.”

Lees én bekijk het hele klantverhaal

Totaalinrichting

‘Bij Jtwee doen ze het echt!’

 

Layla en Rudi Voet hadden hun oog op een bijzonder huis laten vallen: drijvend, voorzien van drie woonlagen met speelse ruimten en ronde vormen. “Voordat we het kochten, wilden we eerst weten hoe we het naar onze zin konden inrichten en wat dat zou kosten.” Ze kwamen uit bij Jtwee.

Lees én bekijk het hele klantverhaal