Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Zomersluiting: maandag 22 juli tot 5 augustus 2024

De badkamer expert van Zeeland

Badkamers

De badkamers van Baderie bevatten de optimale balans tussen stijl en techniek. Elk badkamer beschikt over een doordacht ontwerp, perfect op elkaar afgestemde functies en het allermooiste design. Door de jarenlange ervaring van Jtwee met Baderie kunt u rekenen op een uitgebreide kennis van de badkamers die Baderie levert.

Kwaliteit en stijl

Baderie biedt badkamers van hoge kwaliteit voor elk budget. Daarnaast is er een grote variëteit aan stijlen beschikbaar van klassiek tot modern. In onze showroom vindt u zowel volledige badkamers als losse onderdelen. Daarnaast hebben we alles in huis om uw beleving helemaal compleet te maken. Denk aan licht, afwerking en betegeling.

Enkele voorbeelden

https://www.j-twee.nl/basix-line/
Basix Line
https://www.j-twee.nl/essential-line/
Essential Line
https://www.j-twee.nl/nordic-line/
Nordic Line
https://www.j-twee.nl/studio-line/
Studio Line

Uniek 5 stappen plan

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien en elke dag weer heerlijk comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Uw wensen vormen daarbij het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. In vijf overzichtelijke stappen nemen we u mee: van inspireren tot en met genieten.

1
Inspireren
2
Kiezen
3
Ontwerpen
4
Realiseren
5
Genieten

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.

Bekijk de showroom