Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Onze showroom bruist van inspiratie

Showroom

Jtwee is de Middelburgse badkamer- en keukenspecialist met de mooiste showroom van Zeeland. U vindt hier een gecombineerd aanbod van de prachtige badkamers van Baderie en de stijlvolle keukens van SieMatic en Jtwee. Ze zijn compleet opgesteld zoals het bij u thuis zou kunnen, dus met reële maatvoeringen in reële ruimtes.

Volledig vernieuwd

De showroom van Jtwee is recent volledig vernieuwd voor een nog betere belevingswereld van keukens en badkamers. Door perfect op elkaar afgestemde stijlen en elementen heeft u bijna het gevoel van thuiskomen. Alles is namelijk met elkaar in evenwicht. Toch heeft u de keuze aan een rijke variatie aan keukens en badkamers. Deze combinatie is uniek en laten we u graag zien.

Altijd nieuw

Naast de vernieuwde showroom beschikt Jtwee altijd over de meest actuele noviteiten op het gebied van keukens en badkamers. We doorgaan een continu proces om de trends in de markt bij te houden. Hierbij zoeken we sterk naar de balans tussen functioneel en esthetisch. We kijken wat er past bij de situatie van onze klanten; wat is uitvoerbaar en wat niet. Hierdoor ziet u altijd het meest actuele aanbod van onze leveranciers, dat tegelijkertijd ook reëel is om te plaatsen.

We staan voor u klaar

Met een gemotiveerd team van creatievelingen staan we voor u klaar om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren. Hierbij denken we graag mee over de perfecte manier om uw keuken of badkamer te integreren in uw huis. Denk aan advies over de afwerking van vloeren en wanden, de verlichting en kleuradvies. Samen zoeken we naar een passende oplossing qua wensen en prijs. We verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom!

Maak een afspraak