Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

De keuken expert van Zeeland

Keukens

In de showroom vindt u de topcollectie van SieMatic. Siematic keukens staan voor innovatieve ideeën, praktische vondsten en prachtige designkeukens. Ook hebben wij een eigen Jtwee keukencollectie van moderne en klassieke keukens. Jtwee keukens zijn keukens van uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw nieuwe keuken. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing. Ook in de tijd hierna bieden we u technische support door middel van onze servicedienst.

Stijlen

Steeds vaker is de keuken een verlengde van de huiskamer. Daarom vindt u bij Jtwee keukens die passen bij uw eigen woonstijl. Uiteraard met enkel kwaliteitsapparatuur, passend bij uw budget. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende stijlen. Maar welke stijl u ook kiest, we kunnen altijd zorgen voor een éénheid tussen woon- en keukengedeelte. Laat u inspireren door onze ruime collectie aan landelijke, klassieke en moderne keukens.

Klassieke keuken

Jtwee heeft een uitgebreid aanbod van klassieke keukens van Siematic en ons eigen merk. In onze showroom vindt u prachtige klassieke keukens, met de beste elementen van vroeger in combinatie met de techniek van nu. Dat zorgt voor interessante combinatie en een keuken met klasse.

Meer over deze stijl

Moderne keuken

Jtwee heeft een groot aanbod aan moderne keukens van Siematic en eigen merk. De veelal strakke, neutrale keukens geven een gevoel van rust in uw huis. Door de vele mogelijkheden die Jtwee biedt, kunt u altijd een moderne keuken samenstellen die past bij uw wensen en woning. We denken graag met u mee!

Meer over deze stijl

Landelijke keuken

Bij Jtwee kunt u terecht voor een ruime keuze aan landelijke keukens. Door de vele mogelijkheden vindt u altijd een landelijke keuken die bij u past, zowel qua ruimte als budget. We ontvangen u graag in onze showroom zodat u zelf de sfeer en warmte kunt ervaren van een landelijke keuken.

Meer over deze stijl