Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Een Basix badkamer van Jtwee

Als u voor een nieuwe badkamer gaat, wilt u dat deze zowel tijdloos als trendy en zowel praktisch als stijlvol is. Onze adviseurs zijn vakmensen op het gebied van indeling, ontwerp, stijl en materiaalkeuze. Een prachtig voorbeeld van een functionele basis, ingevuld met de tijdloze designs van de producten uit Baderie-collectie is de Basix Line badkamer.

Slimme oplossingen en doordachte details

In deze badkamer is gekozen voor een wandtegel in een lichte kleur. Lichte tinten laten een ruimte optisch groter lijken. Dit effect wordt versterkt doordat de tegels niet alleen liggend maar ook nog eens in baksteenverband zijn geplaatst. Alle wanden zijn bovendien voorzien van dezelfde tegel, wat rust geeft. Een andere slimme oplossing om de ruimte groter te doen lijken is de frameloze inloopdouche van veiligheidsglas. U ziet hem bijna niet, maar hij is er wel!

Op de vloer een iets donkerdere, vierkante tegel met een eenvoudig, natuurlijk patroon. Ook deze klassieke combinatie van een donkerdere vloertegel met een lichtere wandtegel doet de ruimte groter lijken. Mooi detail: door de wandtegels in wildverband te tegelen wordt het geheel wat speelser.

Rust en balans biedt ruimte voor kleur

Door zoveel rust en balans in de basis van deze badkamer, is er in de verdere uitvoering ruimte voor kleur en mooie materiaalkeuzes. Het Baderie Basix badkamermeubel met houtlook geeft bijvoorbeeld sfeer en warmte. De dubbele lades met softclosetechniek zijn praktisch en geven veel opbergruimte. Zo houdt u badkamer netjes! De platte en vierkante spiegel met geïntegreerde verlichting en een strak vormgegeven designradiator maken het af.

Functioneel en warm

Een radiator (of vloerverwarming) in uw badkamer is onmisbaar, altijd een warme badkamer en een fijn element om uw handdoek op te verwarmen. Tegenwoordig kunt u de radiator niet alleen om zijn functionaliteit kiezen, maar ook op zijn vorm en/of kleur. Er zijn vele vormen, kleuren en afmetingen te verkrijgen. Woont u volledig gasloos dan is er tevens een grote keuze aan elektrische modellen. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw klassieke keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw klassieke keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom