Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Een Essential badkamer van Jtwee

Deze badkamer heeft iets extra’s en dat voelt u! Natuurlijk vindt u alle essentiële onderdelen voor een comfortabele badkamerbeleving erin. Maar er is meer: Deze Essential Line badkamer is voorzien van een eigentijds design en bestaat uit échte must haves!

Doordacht lijnenspel

De Essential Line badkamer is volkomen in balans en dat wordt u ook als u hem gaat gebruiken. We kozen voor een doordacht lijnenspel. Terrazzo wandtegels in natuurlijke groentinten volgen strakke, rechte lijnen, die u terugziet in het wastafelmeubel. De rechte en ronde lijnen in deze badkamer smelten samen in details als de waskom, de ronde details van de vloertegel, het softclose-closet en de kranen. Leuk detail voor extra comfort: de uitspringende stangen aan de handdoekradiator, waaraan u makkelijk en snel uw handdoeken kunt ophangen.

Wit, wit en nog eens wit

Ook het gebruik van de kleur wit is treffend. Officieel is wit dan wel geen kleur, in deze badkamer geeft het een groots effect! Het is fris, modern, bijzonder én heel mooi in contrast met het groen. Witte kranen zijn het sowieso helemaal en ook de witte douchewand mag weer. Wit is bovendien doorgetrokken in de doucheset, het wastafelmeubel, de rand van de spiegel en zelfs in het profiel van de inloopdouche! Deze badkamer is tot in detail ontworpen met gevoel voor vorm, design en comfort.

De keuze is reuze

De wastafelkraan is een echt stijlelement. De vorm en kleur bepalen mede de sfeer en uitstraling van het meubel. In deze badkamer hebben we gekozen voor een frisse witte kraan voor een mooi contrast met de groene tegel. Maar bedenk hier een rvs of gouden kraan bij en u krijgt een heel andere sfeer met hetzelfde meubel en dezelfde tegels.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw klassieke keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw klassieke keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom