Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Een greeploze keuken van Jtwee

Jtwee heeft een uitgebreid aanbod van greeploze keukens van Siematic en ons eigen merk. In onze showroom vindt u prachtige greeploze keukens, met de beste elementen en techniek van nu. Dat zorgt voor interessante combinaties en een keuken met klasse.

Keukens met karakter

De greeploze keukens van Siematic en Jtwee bieden vele opties. Door de grote diversiteit aan werkbladen, fronten en grepen kunt u een klassieke keuken componeren die geheel op uw wensen en ruimte is afgestemd. Voeg daar nog klassieke elementen aan toe zoals een natuurstenen spoelbak, een mooie kroonluchter of een klassieke kraan. Daarmee krijgt uw klassieke keuken een geheel eigen karakter.

Moderne greeploze keuken

Een greeploze keuken past helemaal in de tijdsgeest van nu. Tegenwoordig is er een ruim aanbod van moderne, greeploze keukens.

Apparatuur en techniek

Door het gebruik van moderne apparatuur en techniek is uw keuken helemaal van deze tijd. U wilt natuurlijk wel gebruik maken van de laatste technieken in keukenland. Jtwee werkt uitsluitend met Siematic en een duurzaam eigen private label. Door het gebruik van deze A-merken bent u verzekerd van een duurzame keuken met de laatste technieken en noviteiten. Zo kunt u jaren vooruit met een greeploze keuken van Jtwee.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw greeploze keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw greeploze keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom