Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

De klassieke keuken opnieuw gecomponeerd

Classic

Met deze exclusieve, individuele indelingsconcepten wordt de klassieke keuken opnieuw geïnterpreteerd. Door met stijlen te spelen en op het eerste gezicht tegenstrijdige ontwerpelementen tot een harmonisch geheel te smeden, worden oude en nieuwe waarden met elkaar verbonden.

Keuken met klasse

Een Classic keuken van Siematic past zowel in een grachtenpand als een woonboerderij en wat daar tussen zit. Dat komt door de vele smaken die deze stijl bezit. Het varieert van een gedistingeerde, modern klassieke keuken tot een traditionele, warme klassieke keuken. Of een combinatie van beide, want oud en nieuw kan ook prachtig samenvallen. Maar voor beide geldt, hij ademt klasse en stijl.

Verrassende afwisseling

Binnen een klassieke Siematic keuken vindt u een grote diversiteit aan fronten, kleuren en afwerking. Geen keuken is hetzelfde bij deze stijl. Kijk dus niet op van verschillend bladmateriaal en grepen binnen dezelfde keuken. Ogenschijnlijk tegenstrijdig, maar toch verrassend met elkaar in lijn. Mede door de karakteristieke accessoires, verlichting en afwerking verrast een Siematic Classic keer op keer.

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.

Onze showroom