Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Zomersluiting: maandag 22 juli tot 5 augustus 2024

De keuken als oase van rust

Pure

De minimalistische, tijdloos elegante vormentaal van de meubelelementen maakt het in zowel grote als kleine keukens mogelijk om alle functies in de architectuur te integreren. Zo wordt benadrukt wat echt telt: de waarde van de gekozen materialen en de nauwgezette verwerking daarvan, tot in het kleinste detail.

Elegant en tijdloos

De keuze voor een Pure keuken van Siematic is een keuze voor een rustige, degelijke keuken zonder franjes. In tegenstelling tot de meer frivole Urban stijl, bevat Pure eerder tijdloze elementen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en een gevoel van rust. Een oase van rust.

Open en gesloten

De Pure keuken van Siematic kenmerkt zich door een gesloten design, afgewisseld met open ruimtes die zorgen voor de rust en balans. Er wordt gebruik gemaakt van greeploze accenten en fijne details. Liefhebbers van strakke, moderne keukens kiezen ongetwijfeld voor een Pure keuken van Siematic.

Kun je licht aanraken?

Wel met de SLX! Door haar bijzondere verlichtingsconcept heeft de SLX een direct effect op de sfeer in het vertrek. Dankzij haar bijzondere verlichtingsconcept en haar moderne design verheft ze buitengewone architectuur tot een kunstvorm en genereert een unieke sfeer. Licht wordt tastbaar. Greeploos design wordt nieuw gedefinieerd. Materiaalesthetiek in optima forma.

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.

Onze showroom