Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Keukendesign zonder dictaten

Urban

Het onconventionele, maar intuïtief kloppende, contrast tussen de zorgvuldig uitgekozen objecten en de flexibele ‘losse’ plaatsing van de meubelelementen doen grootstedelijke keukens ontstaan. Ze dragen de waarden en wensen uit van een moderne, mobiele generatie: ‘Do it yourself – do it together’.

Koken en wonen in één ruimte

Een keuken als onderdeel van de woonkamer. Dat betekent koken in een open ruimte en leven in de keuken. Met een Urban keuken van Siematic haalt u een warme stijl in huis. Het gevoel van gezelligheid, samen eten en verhalen delen is gelijk te voelen. En, een Urban keuken past in elke ruimte. Niets staat vast, wat de flexibiliteit biedt om naar eigen inzicht een Urban keuken te realiseren voor elke ruimte.

Open structuur

De stedelijke keukens kenmerken zich door een open structuur. Niet alles hoeft achter laden en deuren te zitten. En wat wel in een lade licht, kan alsnog zichtbaar zijn door de deels open variant. Door het gebruik van verschillende bladdiktes, planten en accessoires oogt het geheel stedelijk, speels en warm.

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.

Onze showroom