Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Zomersluiting: maandag 22 juli tot 5 augustus 2024

Keukenzaak Goes

Dé Specialist voor Badkamers en Keukens

Bent u op zoek naar een keukenzaak in de buurt van Goes? Dan bent u bij Jtwee in Middelburg aan het juiste adres. Wij zijn dé keukenexpert van Zeeland en staan bekend om onze hoogwaardige keukens en uitstekende service.

Wilt u meer weten over onze keukens of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de keuken die helemaal bij uw wensen aansluit.

Onze showroom: een wereld van inspiratie

Bij Jtwee vindt u een ruime showroom waar u kunt kennismaken met de nieuwste trends en innovaties op keukengebied. Wij hebben een uitgebreide collectie van SieMatic keukens, die bekend staan om hun innovatieve ideeën, praktische vondsten en prachtige design. Of u nu houdt van modern of klassiek, bij Jtwee vindt u altijd een keuken die bij uw stijl en wensen past.

SieMatic keukens: innovatie en design

SieMatic keukens zijn een synoniem voor kwaliteit en innovatie. Deze keukens bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Van strakke lijnen en moderne afwerkingen tot aan slimme opbergsystemen en duurzame materialen, een SieMatic keuken is een investering in uw woonplezier. Bij Jtwee kunt u de diverse stijlen en mogelijkheden van SieMatic keukens ontdekken en samen met onze deskundige adviseurs de perfecte keuken voor uw huis ontwerpen.

Compleet Ontzorgd: Van Aankoop tot Plaatsing

Bij Jtwee bieden we meer dan alleen keukens. Wij zorgen voor een complete ontzorging tijdens het gehele proces van aankoop tot plaatsing. Ons eigen montageteam zorgt ervoor dat uw keuken volledig en naar wens wordt geïnstalleerd. Dit omvat niet alleen het plaatsen van de keuken, maar ook het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Daarnaast helpen wij u met het betegelen, verlichting, vloerverwarming en stucwerk. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Bij Jtwee staat de klant centraal

Wat uw wensen ook zijn, bij Jtwee doen we er alles aan om aan uw behoeften te voldoen. Bij ons staat de klant centraal en dit merkt u aan alles. Ons doel is om u te helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar om iedere klant met een glimlach de deur uit te zien gaan. Bekijk onze klantverhalen en ontdek de ervaringen van de klanten van Jtwee.

Kom langs in onze keukenzaak in de buurt van Goes

Bent u benieuwd naar onze keukens en wilt u meer inspiratie opdoen? Neem dan contact met ons op en kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om u te ontvangen en u te helpen bij het kiezen van de perfecte keuken. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u met een goed gevoel de deur uit gaat.