Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Keukenzaak Middelburg

Dé Specialist voor Badkamers en Keukens

Welkom bij Jtwee, uw toonaangevende keukenzaak in Middelburg. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het creëren van de badkamer en keuken van uw dromen. Met de mooiste showroom in Zeeland bieden wij u een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van badkamers en keukens. Ontdek de prachtige badkamers van Baderie en de stijlvolle keukens van SieMatic, allemaal onder één dak in Middelburg. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.

Keukens van SieMatic

Een keuken is het hart van uw huis, en bij Jtwee begrijpen we dat als geen ander. Onze collectie van stijlvolle keukens van SieMatic biedt u de mogelijkheid om een keuken te creëren die perfect bij uw levensstijl past. Of u nu van strakke, minimalistische ontwerpen houdt of de voorkeur geeft aan een meer traditionele uitstraling, wij hebben de keuken van uw dromen. Onze deskundige keukenadviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw visie.

Badkamers van Baderie

Bij Jtwee hebben we een uitgebreide collectie van de mooiste badkamers van Baderie. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke badkamer of een klassieke en tijdloze uitstraling prefereert, bij ons vindt u de badkamer die bij uw stijl past. Onze badkamerexperts staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, van sanitair en tegels tot de kleinste details.

Ons ervaren team

Ons ervaren team van professionals staat voor u klaar om u te begeleiden tijdens het gehele proces, van ontwerp tot installatie. We begrijpen dat het maken van beslissingen over uw badkamer of keuken een belangrijke investering is, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Maatwerk en kwaliteit keukens

Bij Jtwee streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Wij begrijpen dat zowel badkamers als keukens uniek moeten zijn en volledig afgestemd moeten zijn op uw persoonlijke smaak en behoeften. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zorgen voor een perfecte pasvorm in uw huis. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Klanttevredenheid

Bij Jtwee staat klanttevredenheid centraal. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant de badkamer of keuken van hun dromen krijgt. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren over de beste oplossingen. Onze tevreden klantverhalen zijn het bewijs van ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit.

Jtwee staat voor u klaar

Wilt u meer weten over de prachtige badkamers van Baderie en de stijlvolle keukens van SieMatic bij Jtwee? Bezoek onze showroom in Middelburg, waar ons vriendelijke team u graag verwelkomt en helpt bij het verwezenlijken van uw dromen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoon of e-mail voor meer informatie.