Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Keukenzaak Zeeland

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij onze keukenzaak in Zeeland van harte welkom. Bij Jtwee in Middelburg vindt u een ruim aanbod aan moderne keukens tegen een scherpe prijs. 

Volledig ontzorgen

Wij kunnen u volledig ontzorgen. Ons ervaren team kan uw keuken plaatsen, inclusief het omleggen van leidingen, bedrading, elektriciteit en eventuele aanpassingen aan de meterkast. Daarnaast staan we ook bij het betegelen, stucen of aanleggen van vloerverwarming voor u klaar. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe keuken. Wilt u meer weten over onze keukenzaak in Zeeland of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs en doe inspiratie op.

Waar op letten bij het kopen van een keuken?

Wanneer u een keuken gaat kopen is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, zodat u een weloverwogen beslissing maakt, een keuken kopen doet u namelijk niet ieder jaar. Wij zetten enkele punten voor u op een rij en geven wanneer u dat wenst graag meer advies over waar u op kunt letten bij het kopen van een keuken.

  • Bepaal uw budget voor de keuken.
  • Bepaal de stijl. Gaat u voor een landelijke of moderne keuken?
  • Hoe groot mag de keuken zijn?
  • Welke functionaliteiten wenst u? Denk hierbij aan opbergruimte, wilt u een vaatwasser, oven of combi oven?
  • Bekijk de recensies van de keukenzaak in Zeeland.
  • Vraag om advies aan onze specialisten.

Waarom kiezen voor Jtwee Middelburg?

Bij Jtwee Koken en Baden in Middelburg ontzorgen we u volledig wanneer u een keuken bij ons koopt. Wij kunnen zowel het plaatsen als het aanleggen van elektra en leidingen voor u uit handen nemen. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn.

Daarnaast vindt u bij ons een ruim aanbod aan keukens in verschillende stijlen van het merk Siematic. Of u nu een moderne of klassieke keuken zoekt, bij ons vindt u het allemaal. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk de showroom

Jtwee: keukenzaak Zeeland staat voor u klaar

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een keuken bij onze keukenzaak in Zeeland of wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs bij ons in Middelburg. Onze keukenspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de keuken die bij uw wensen past. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Maak een afspraak