Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

‘Bij Jtwee doen ze het echt!’

Layla en Rudi Voet hadden hun oog op een bijzonder huis laten vallen: drijvend, voorzien van drie woonlagen met speelse ruimten en ronde vormen. “Voordat we het kochten, wilden we eerst weten hoe we het naar onze zin konden inrichten en wat dat zou kosten.” Ze kwamen uit bij Jtwee.

“We hadden ook bij andere partijen navraag gedaan”, zegt Layla. “Maar Jtwee was de enige die ons alle zorgen uit handen nam. Ze hebben alles zelf in huis, ook loodgieters en elektriciens, dus wij moesten nergens achteraan.” 

Door een lang financieringstraject duurde het even voordat ze Jtwee echt groen licht konden geven. “In de tussentijd ben ik ongeveer wekelijks terug naar Jtwee gegaan om nog eens wat door te spreken en uit te kiezen. Het eindeloos geduld van Sander was echt geweldig. Net als zijn advies. Zelf weet je niks over de juiste lijnen in een ruimte, combinaties van materialen en, heel praktisch, handige plekken voor stroompunten. Jtwee wel. Het is hun vak.”

“Sommige dingen kozen we zelf uit, zoals de bijzondere wandbekleding en de donkere kleuren in de slaapkamer. Toen daar de eerste verf op de muur ging, dachten ze bij Jtwee dat we gek geworden waren. Maar toen ze zagen hoe gaaf het werd, gingen ze ook daarin actief meedenken. Ze kwamen met het idee om een nis te maken voor het speciale schilderij dat we er wilden ophangen. Dat komt nou zo fantastisch mooi tot zijn recht! Veel bedrijven zeggen mee te denken met de klant, maar bij Jtwee dóen ze het echt.”

Jtwee pakte de badkamer, slaapkamer, toiletruimte, woonkamer, plafonds en keuken aan. “Ze deden alles met hun eigen mensen. Ook jonge jongens die ze de kans geven het vak te leren. Dat vind ik heel mooi. Ze werken vanuit gedrevenheid, willen niet alleen geld verdienen, maar oprecht een mooi product afleveren. Bij ons hebben ze dat zeker gedaan!”