Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

“Bij Jtwee stellen ze de juiste vragen”

“Als je ons huis binnenstapt, heb je nu een totaal andere entree. En dat hebben we aan Jtwee te danken!” Aan het woord is een tevreden klant uit de wijk Overzuid in Goes, die zijn toilet en hal liet renoveren. 

“We zagen op de website van Jtwee dat ze van alles kunnen, dus zijn we de zaak binnengestapt om ons te oriënteren. Daarna hebben we een afspraak gemaakt en hadden we een prettig gesprek met Sander. Daarna is het balletje gaan rollen. 

Wij hebben gemerkt dat ze bij Jtwee echt met je meedenken, het is niet zo dat ze alleen maar uitvoeren wat de klant zegt. Ze stellen de goede vragen. Natuurlijk hadden wij al wel een idee wat we wilden waar het ging om materiaal- en kleurkeuze. Maar Sander laat je nadenken over het totaalplaatje. Zo bracht hij bijvoorbeeld de overgang van hal naar keuken ter sprake. Sluit dat op elkaar aan? En die radiator in de hal, gebruikten we die eigenlijk wel? Zo maak je als klant ook een ontwikkeling door en dat leidde voor ons tot een heel mooi resultaat.” De wc is gerenoveerd, de vloertegels in de hal zijn vervangen, er werden nieuwe kozijnen geplaatst en er werd een stalen deur geplaatst tussen de hal en de keuken. Ook de toegang tot de meterkast en de trapkast werden vervangen. 

De verbouwing verliep naar wens. “We wisten ruim van tevoren wanneer Jtwee zou komen. De werknemer werkte uitermate secuur en ruimde alles steeds keurig op. En: hij kon alles. Dus er hoefde niet apart een loodgieter of een timmerman te komen, want hij was allround. Het duurde een paar weken en daarna konden we genieten van een compleet andere toegang tot ons huis. We zijn dik tevreden met het resultaat en met de manier waarop Jtwee de verbouwing heeft aangepakt!” 

Het resultaat

De oude situatie