Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Droomwoning

Hun vrijstaande villa in de gemeente Veere staat op een prachtig plekje. De bewoners vonden het belangrijk om niet te veel partijen bij de bouw van hun droomwoning te betrekken. “Als je ontzorgd wilt worden, is het belangrijk om met betrouwbare partners in zee te gaan. Dat betekende voor ons een goede aannemer en Jtwee voor de inrichting van de verschillende ruimtes. Daar hebben we geen spijt van gekregen.”

“Wij kenden Jtwee omdat we het bedrijf ook voor onze vorige woning hebben ingeschakeld. Dus we hadden er wel vertrouwen in. Sander heeft ons vanaf het eerste moment dat we bij hem voor advies kwamen meegenomen in het keuzeproces. Bij het bouwen van een huis moet je heel veel keuzes maken. Het betreft niet alleen een keuken, een wc of een badkamer, je moet ook nadenken over je vloeren en zelfs over de kleur van het voegwerk. Jtwee heeft ons daar echt bij geholpen.” 

Het resultaat mag er zijn. De inrichting is een op elkaar afgestemd geheel geworden. Zo komt het keukenblad op verschillende plekken in huis terug en ligt er door het hele huis dezelfde keramiekvloer met houtlook. “Zulke keuzes zijn best spannend om te maken: je ziet een voorbeeld, maar het is wat anders als de vloer er uiteindelijk ligt. Jtwee hielp ons erbij om de verschillende onderdelen van ons interieur te laten matchen. Hun advies was voor ons heel zinvol.”

Een bouwproces is een hele onderneming, hebben de bewoners gemerkt. Het contact met Jtwee was regelmatig en intensief. “Sander is punctueel en hij werkt gedetailleerd, hij nam ons steeds mee in het proces. Natuurlijk waren er ook hobbels. Zo stond de keuken in eerste instantie een tikje scheef, omdat de muur niet kaarsrecht bleek te zijn. Jtwee loste dat gelukkig voor ons op. We wonen hier nu met veel plezier. Wij zouden zeker weer voor Jtwee kiezen als we voor zo’n proces stonden: zij hebben ons goed geadviseerd waarna zij ook de uitvoering tot in de puntjes hebben verzorgd.” Sander vult aan: “dat is ook juist onze kracht; de alles onder één dak formule.”