Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

“Niet tevreden, maar ‘supertevreden’”

Ze waren op zoek naar een merkkeuken van SieMatic en maakten een afspraak bij Jtwee. Inmiddels is de keuken opgeleverd en de familie Van Meurs uit Axel is naar eigen zeggen niet tevreden, maar ‘supertevreden’.  Meneer Van Meurs vertelt: “We zijn van begin tot eind prima geholpen: vanaf het contact met de telefoniste tot en met de plaatsing van onze keuken.”

“We kwamen natuurlijk met een wensenlijstje en een plaatje in ons hoofd naar onze eerste afspraak bij Jtwee. Het was fijn om met Jaimy in gesprek te gaan en al onze wensen uitvoerig te bespreken. We hadden geen moment het gevoel dat we ergens toe gedwongen werden of iets moesten; de verkoper nam de tijd om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Je koopt niet elke week een keuken, dus het is iets waar je wel over nadenkt. We zijn diverse keren terug geweest om dingen door te spreken. Er was altijd tijd voor ons en een luisterend oor. Volgens ons moet een verkoper luisteren, meedenken en vooruitdenken. Dan kom je ergens. En dat is bij Jtwee zeker het geval.”

“De basis van de keuken zoals we voor ogen hadden, is gebleven. Maar het eindresultaat is vele malen mooier geworden dan we verwachtten. Ik vind dat wij een unieke keuken hebben. Het aanrechtblad is doorgetrokken naar de muur en in plaats van een kleine rand te betegelen, hebben we dat tot het plafond gedaan. Dat is prachtig geworden, vinden wij. Ook is de ruimte optimaal benut door de hoge kasten.” 

Over de monteur van Jtwee die de keuken geplaatst heeft zijn wij vol lof. “Ik heb tegen zijn werkgever gezegd dat ze trots mogen zijn op zo’n vakman als medewerker. Hij werkte heel netjes, was perfectionistisch, alles is tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst. Je ervaarde dat hij een echte vakman is, die trots is op zijn werk. Wat ons betreft: voor het gehele traject een dikke ‘tien-plus!’” 

Het resultaat