Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

‘Zelf weet je niet half wat de mogelijkheden zijn’

Licht, modern en elektrisch. Met die wensen gingen Cora en Marc op zoek naar een nieuwe keuken. Het resultaat mag er zijn!

“We zijn eerst een rondje langs de grotere keukenwinkels gereden. Bij meerdere zaken spraken we met verkopers over onze wensen, maar het voelde nog niet heel goed aan. Tot slot gingen we bij Jtwee in Middelburg binnen. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en schetste binnen vijf minuten een tekening die aan al onze wensen voldeed. Wat ons bovendien erg aansprak, was dat Jtwee alles zelf regelt, met eigen personeel. Van sloop en inmeten tot de aanleg en afwerking. Je hoeft dus niks zelf te regelen.”

De keuze was gemaakt en er volgden nog enkele vervolggesprekken. “Eerst kwamen ze bij ons langs om onze situatie te bekijken, zodat ze ons goed konden adviseren. Er komt veel bij kijken en zelf weet je niet half wat de mogelijkheden zijn. Ze adviseerden ons over de indeling en welke materialen bij elkaar passen. Ook droegen ze leuke details aan, zoals een streepreliëf in de tegels, waardoor het licht mooi breekt en om houten elementen heen tegelen, zodat deze zichtbaar blijven. Dat paste perfect bij de stijl van ons Finnhouse.”

En dan de sloop en montage. Voor velen een gevreesde periode. “Voor ons niet. Jtwee had alles van tevoren heel zorgvuldig bedacht en uitgerekend. Tot lastige hoekjes in het tegelwerk aan toe. Tijdens de montage waren er dus geen verrassingen meer. Alle werkzaamheden volgden elkaar naadloos op. En veel overlast hadden we niet, want alles werd door de vakmensen van Jtwee steeds netjes afgeplakt en opgeruimd.”

Cora geniet nu met volle teugen van haar nieuwe keuken. “Ik heb er elke dag plezier van, het is echt boven verwachting mooi geworden. En praktisch en fijn ook, dankzij de handige indeling en prachtige apparatuur. Echt super!”

Voor en na