Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Een klassieke keuken van Jtwee

Jtwee heeft een uitgebreid aanbod van klassieke keukens van Siematic en ons eigen merk. In onze showroom vindt u prachtige klassieke keukens, met de beste elementen van vroeger in combinatie met de techniek van nu. Dat zorgt voor interessante combinaties en een keuken met klasse.

Keukens met karakter

De klassieke keukens van Siematic en Jtwee bieden vele opties. Door de grote diversiteit aan werkbladen, fronten en grepen kunt u een klassieke keuken componeren die geheel op uw wensen en ruimte is afgestemd. Voeg daar nog klassieke elementen aan toe zoals een natuurstenen spoelbak, een mooie kroonluchter of een klassieke kraan. Daarmee krijgt uw klassieke keuken een geheel eigen karakter.

Moderne klassieke keuken

Een klassieke keuken roept al snel het beeld op van grootmoeders tijd, met een grote schouw en antiek schotelwerk. Dat kan natuurlijk, maar hoeft zeker niet. Tegenwoordig is er een ruim aanbod van moderne, klassieke keukens die het nostalgische van vroeger met het strakke van tegenwoordig samen brengt. Zo kunt u kiezen voor een traditionele, warme klassieke keuken tot een gedistingeerde, modern klassieke keuken.

Apparatuur en techniek

Door het gebruik van moderne apparatuur en techniek blijft uw keuken klassiek, maar wel bij de tijd. U wilt natuurlijk wel gebruik maken van de laatste technieken in keukenland. Jtwee werkt uitsluitend met Siematic en een duurzaam eigen private label. Door het gebruik van deze A-merken bent u verzekerd van een duurzame keuken met de laatste technieken en noviteiten. Zo kunt u jaren vooruit met een klassieke keuken van Jtwee.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw klassieke keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw klassieke keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom