Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Ontdek de landelijke keukens van Jtwee

Bij Jtwee kunt u terecht voor een ruime keuze aan landelijke keukens. Door de vele mogelijkheden vindt u altijd een landelijke keuken die bij u past, zowel qua ruimte als budget. We ontvangen u graag in onze showroom zodat u zelf de sfeer en warmte kunt ervaren van een landelijke keuken.

Sfeer en warmte

Een landelijke keuken kenmerkt zich door een sfeer van warmte en nostalgie. Het idee van samen leven, koken en eten in een keuken is voelbaar in de landelijke keukens van Jtwee. Een keuken is het hart van uw woning. Door het toevoegen van landelijke elementen wordt het ook een plek om thuis te voelen. Denk aan het gebruik van een nostalgische schouw, fornuis of glasdeuren. Hiermee krijgt uw keuken een geheel eigen karakter, dat we desgewenst afstemmen op de rest van uw woning. Een totaalconcept waarin uw landelijke keuken het hoogtepunt vormt.

Bekijk onze showroom

Landelijk met een moderne tint

Niet elke landelijke keuken hoeft volledig terug te grijpen op authentieke, nostalgische elementen. Steeds vaker wordt er een combinatie gemaakt van een landelijke keuken met een moderne tint. Zo kunt u kiezen voor een strakke keuken met een natuurstenen blad en een fornuis, dat toch van deze tijd oogt. Door de ruime keuze in kleuren, bladen, fronten en grepen kunt u altijd een unieke landelijke keuken samenstellen naar uw smaak. Altijd met de modernste technieken. Zo combineren we het beste van landelijk en modern.

Techniek en apparatuur

Door het gebruik van moderne apparatuur en techniek blijft uw keuken landelijk, maar wel bij de tijd. U wilt natuurlijk wel gebruik maken van de laatste technieken in keukenland. Jtwee werkt uitsluitend met Siematic en een duurzaam eigen private label. Door het gebruik van deze A-merken bent u verzekerd van een duurzame keuken met de laatste technieken en noviteiten. Zo kunt u jaren vooruit met een landelijke keuken van Jtwee.

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw landelijke keuken. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw landelijke keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk onze showroom