Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Een strakke keuken, geheel op maat gemaakt

Jtwee heeft een groot aanbod aan moderne keukens van Siematic en eigen merk. De veelal strakke, neutrale keukens geven een gevoel van rust in uw huis. Door de vele mogelijkheden die Jtwee biedt, kunt u altijd een moderne keuken samenstellen die past bij uw wensen en woning. We denken graag met u mee!

Strak en elegant

Een moderne keuken laat zich kenmerken door strakke lijnen en een elegant design. Het idee van ‘less is more’ komt geheel tot leven in de moderne keukens van Jtwee. Dit geeft de keuken een strakke uitstraling en een gevoel van rust. En door het gebruik van tijdloze elementen krijgt u een keuken waar u jaren mee vooruit kan.

De elementen van een moderne keuken

De meeste moderne keukens bevatten veel greeploze kasten en laden. Dit geeft het geheel een strakke en chique aanblik. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van hoogglans, hoewel mat ook steeds meer in moderne keukens terug komt. Ook qua kleuren treed er een grote diversiteit op, waarbij er wel veel gebruikt wordt gemaakt van wit, om de rust en eenheid te bewaren. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor u altijd een moderne keuken op maat heeft.

Techniek en apparatuur

In onze showroom wordt continu geïnnoveerd om u het nieuwste van het nieuwste te kunnen laten zien. U wilt natuurlijk wel gebruik maken van de laatste technieken in keukenland. Jtwee werkt uitsluitend met Siematic en een duurzaam eigen private label. Door het gebruik van deze A-merken bent u verzekerd van een duurzame keuken met de laatste technieken en noviteiten. Zo kunt u jaren vooruit met een moderne keuken van Jtwee.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw moderne keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw moderne keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom