Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Een Nordic badkamer van Jtwee

De Nordic Line sfeer is een prachtig voorbeeld van hoe wij de Scandinavische stijl toepassen in een badkamer. De warmte van de houttegel gecombineerd met lichte neutrale tinten zorgen voor een tijdloze badkamerstijl.

Het kleurenpalet van wit, grijs en pasteltinten past perfect bij de geometrische vormen en het hout. Door kleine details toe te voegen, zoals de mozaïektegels bij het bad, ontstaat er meer diepte in structuren en materialen. De balans tussen grote en kleine gebaren versterkt hierdoor nog meer.

Strakke lijnen gecombineerd met natuurlijke structuren

De Scandinavische stijl typeert zich dankzij de strakke lijnen die samen met natuurlijke materialen gebruikt worden. Hout is een belangrijk element in de Scandinavische stijl en daarom passen wij het toe als houttegel. De houtlook tegels geven een fraai beeld van de creatieve mogelijkheden van tegels. Door zo min mogelijk gebruik te maken van detailleringen en profielen straalt de Nordic Line badkamer een tijdloze sfeer uit. De minimalistische gedachte zien we terug in de douchewand, de comfortabele doucheset maar ook in de prachtige badkraan en wastafelkraan.

Dankzij deze eenheid in stijl van diverse soorten kranen hebben we een rustige en fijne sfeer in de Nordic Line badkamer gecreëerd. Slimmigheden zoals het plaatsen van het toilet achter een muurtje zorgen voor meer privacy. Maar ook de slimme en creatieve nis-oplossing bij het bad zorgt voor extra ruimte voor badspulletjes. De mozaïektegels geven de nis nog een extra subtiele uitstraling in de detaillering van de badkamer. Het mat witte badkamermeubel van Villeroy & Boch biedt extra veel ruimte naast de wastafel voor badkameraccessoires en dagelijkse spulletjes.

Stijlvol en praktisch: de Scandinavische badkamer

Wie dacht dat een Nordic Line badkamer geïnspireerd is op de Scandinavische stijl alleen maar stijlvol moet zijn, heeft het mis. In Scandinavië kiest men graag voor stijlvol mits het ook praktisch is. Daarom heeft het badkamermeubel extra veel bergruimte door middel van twee royale onderkasten. Het Villeroy & Boch ligbad in deze luxe badkamer staat garant voor een comfortabele badbeleving, dankzij de royale diepte en praktische rand.

Creëer een tijdloos design door stijlvol en praktisch te combineren

De combinatie van stijlvol en praktisch zorgt er in een Nordic Line badkamer voor dat het een tijdloos design uitstraalt. Hierdoor geniet u jarenlang van een badkamer die met de tijd meegaat. Om een tijdloze stijl te creëren kiezen wij voor neutrale tinten, duurzame materialen en minimalistische vormen. Kies daarom voor elementen waarin dit terugkomt zoals: luxe sanitair, de inbouwkranen, de vloertegels, hout en de comfortabele doucheset.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw klassieke keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw klassieke keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom