Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Vacature

Receptionist (m/v)

Deze vacature is gesloten.

J-Twee Koken en Baden is een toonaangevende badkamer- en keukenspecialist in Zeeland. Al bijna 30 jaar zijn we actief in de keuken- en sanitair markt en zijn we gegroeid naar een volwaardige aanbieder van keukens, badkamers en woonvloeren van hoge kwaliteit. Vanaf het begin hanteren we succesvol het concept: alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd. Om die reden zijn we goed op elkaar ingespeeld en werken we als 1 team binnen een traject van a tot z.

Receptionist (m/v)

Op dit moment heeft J-Twee Koken & Baden plek voor twee enthousiaste personen die het leuk vinden om het eerste klantcontact te verzorgen. Of dit nu in onze showroom is, aan de telefoon of per e-mail, Jij zorgt ervoor dat onze klanten warm en hartelijk te woord worden gestaan.

Maar niet alleen voor onze klanten ben jij onmisbaar. Ook achter de schermen ben jij een echte steunpilaar!  Bijvoorbeeld voor je collega’s van het verkoopteam. Je assisteert bij het opstellen van offertes, prijskaarten voor in de showroom, en bij de afdeling die de facturen voorbereidt. Het behelst een zeer gewaardeerde rol binnen zowel het team als voor de buitenwereld.

Beschik je over de juiste klantvriendelijke vaardigheden en ben je begaan met hetgeen we aanbieden, heb je oog voor detail, ben je een doorzetter dan is deze functie misschien iets voor jou.

Wij bieden jou:

  • Een flexibele baan en het aantal uren in overleg.
  • Een werkplek waar je ook soms op zaterdag werkt.
  • Zon- en feestdagen vrij met 1 vaste doordeweekse dag. Geen koopavonden.
  • Een jaarcontract.
  • Informele werksfeer.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao.
  • Salaris is afhankelijk van inzet, ervaring en competenties.
  • Relevante trainingen/cursussen zowel intern als extern.
  • Doorgroeimogelijkheden.

Vind jij het leuk om te werken met een enthousiast team dat naast de verkoop, in eigen beheer de bouw en installatie van keukens en sanitaire ruimtes organiseert?

Ben je geïnteresseerd geraakt in bovenstaande vacature?

Kom gerust langs om je sollicitatiebrief en cv af te geven.

Opsturen mag natuurlijk ook. Stuur je gegevens en eventuele vragen op naar info@j-twee.nl