Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Vacature

Verkoper keukens en sanitair

J-Twee is een kleine organisatie die groots denkt voor zowel het personeel als voor onze klanten. 

Of het nu om een keuken of een badkamer gaat of zelfs een totaalrenovatie van de woning,  J-Twee is van alle markten thuis. Ontzorgen is ons motto.

Wij zijn de badkamer- en keukenspecialist van Zeeland. Inmiddels zijn we ruim 29 jaar actief in de keuken- en sanitair markt en zijn we gegroeid naar een volwaardige aanbieder van keukens, badkamers en woonvloeren van hoge kwaliteit. 

Vanaf het begin hanteren we succesvol het concept: alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd. Om die reden zijn we goed op elkaar ingespeeld en werken we als 1 team binnen een traject van a tot z.

Verkoper keukens en sanitair

Op dit moment heeft J-Twee Koken & Baden plek voor een enthousiast persoon die een uitdaging ziet in de functie van verkoop adviseur voor zowel keukens als sanitair.

Doordat je in het begin van het gesprek de juiste wensen van de klant hebt geïnventariseerd, weet je deze in een redelijk kort tijdsbestek een passend voorstel te bieden.

Echter begint het hier pas, daarna ga je het voorstel in een offerte verwerken, nodig je de klant uit voor een tweede gesprek en na het akkoord zie je er op toe dat de bestellingen en verder benodigde informatie t.b.v. onze monteurs in goede banen geleid worden.

Kortom: je begeleid het gehele traject vanaf het eerste moment van binnenkomst tot aan de start van de montage. Vanaf daar nemen onze vakbekwame monteurs het van je over. Hoe uitdagend wil je het hebben? Hierdoor is geen dag hetzelfde en heb je de mogelijkheid je kennis te verbreden in een wisselende functie.

Beschik je over de juiste klantvriendelijke vaardigheden en ben je begaan met hetgeen je verkoopt, heb je oog voor detail, ben je een doorzetter en heb je (een aantal jaren) ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur op het gebied van keukens of sanitair, kan je goed plannen zodat het werk in goede banen wordt geleid dan is bovenstaande functie misschien iets voor jou.

Wij bieden jou:

• Een baan voor 38 uur.

• Een werkplek waar je ook op zaterdag werkt.

• Zon- en feestdagen vrij met 1 vaste doordeweekse dag. Geen koopavonden.

• Een jaarcontract.

• Informele werksfeer.

• Arbeidsvoorwaarden volgens de cao.

• Salaris is afhankelijk van inzet, ervaring en competenties.

• Relevante trainingen/cursussen zowel intern als extern.

Vind jij het leuk om te werken met een enthousiast team dat naast de verkoop, in eigen beheer de bouw en installatie van keukens en sanitaire ruimtes organiseert? Ben je geïnteresseerd geraakt in bovenstaande vacature? 

Kom gerust langs om je sollicitatiebrief en cv af te geven. Opsturen mag natuurlijk ook. Stuur je gegevens en eventuele vragen op naar info@j-twee.nl