Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Zomersluiting: maandag 22 juli tot 5 augustus 2024

Een klassieke keuken van Jtwee

Natuurlijk is functionaliteit erg belangrijk in je nieuwe badkamer, maar het is ook fijn als er ruimte is voor uw persoonlijke stijl. Wist u dat het mogelijk is uw eigen woonstijl tot in detail door te trekken in de badkamer? In deze Studio Line badkamer van Baderie draait het daarom naast perfectie en maatwerk om persoonlijke stijl. Met een doordachte indeling en een luxe productkeuze klopt elk detail.

Dynamisch en strak design

Zacht van kleur, strak van uitstraling en met een dynamische marmering: de wandtegels. Door ze te combineren met bijpassende grote, antraciet vloertegels ontstaat een ruimtelijk effect. Ook de profielloze douchecabine en het vrijstaande bad zorgen voor ruimtelijkheid en… voor een wel heel luxe gevoel! Met zo’n bad maakt u sowieso een statement. Heeft u geen ruimte voor een vrijstaand bad, dan kunt u kiezen voor halfvrijstaand (zelfde effect, maar ruimtebesparend!). Heel mooi is hoe dan ook dat de vorm van het bad subtiel terugkomt in de waskom.

Terugkerende details

Het zwarte wastafelmeubel geeft de badkamer wat pit en nóg wat extra luxe. Het heeft een open gedeelte voor je mooie handdoeken en accessoires en erboven zijn planchetten geplaatst van hetzelfde materiaal. Ook heel chic is de royale, ronde spiegel met geïntegreerde verlichting. Prachtige bij elkaar passende rvs inbouwkranen en design toiletbediening maken het perfecte plaatje compleet. Nog zo’n mooi detail dat je (bijna) niet ziet: de superstrakke designradiator in dezelfde kleur als de wand. In deze badkamer zijn alle elementen tot in detail op elkaar afgestemd. Want badkamergeluk zit in elk detail!

Wegzinken in een heerlijke schuimmassa

De keuze van het bad wordt voor een groot gedeelte bepaald door de ruimte en indeling van uw badkamer. Geen ruimte voor een vrijstaand bad? Er is altijd een uitvoering die past in een hoek of nis. Spreken onze alternatieven zoals hier getoond u niet aan, onze adviseurs helpen u graag met een model dat wel past bij uw wensen.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw klassieke keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw klassieke keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom