Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Een tijdloze keuken van Jtwee

Jtwee heeft een uitgebreid aanbod van tijdloze keukens van Siematic en ons eigen merk. In onze showroom vindt u prachtige tijdloze keukens, met de beste elementen en techniek van nu. Dat zorgt voor interessante combinaties en een keuken met klasse.

Keukens met karakter

De tijdloze keukens van Siematic en Jtwee bieden vele opties. Door de grote diversiteit aan werkbladen, fronten en grepen kunt u een tijdloze keuken componeren die geheel op uw wensen en ruimte is afgestemd. Voeg daar nog tijdloze elementen aan toe zoals een natuurstenen spoelbak en een mooie kraan. Daarmee krijgt uw tijdloze keuken een geheel eigen karakter.

Moderne tijdloze keuken

Een tijdloze keuken roept al snel het beeld op van de veilige keus zonder uitgesproken thema. Dat kan natuurlijk, maar hoeft zeker niet. Tegenwoordig is er een ruim aanbod van tijdloze keukens.

Apparatuur en techniek

Door het gebruik van moderne apparatuur en techniek blijft uw tijdloze keuken van deze tijd. U wilt natuurlijk wel gebruik maken van de laatste technieken in keukenland. Jtwee werkt uitsluitend met Siematic en een duurzaam eigen private label. Door het gebruik van deze A-merken bent u verzekerd van een duurzame keuken met de laatste technieken en noviteiten. Zo kunt u jaren vooruit met een tijdoze keuken van Jtwee.

Bekijk de showroom

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw tijdloze keuken. Dat begint bij het meedenken over de plaats van uw nieuwe keuken binnen uw huidige inrichting. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw tijdloze keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Bekijk de showroom