Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Uitstekende kwaliteit & scherp geprijsd

Ontdek Jtwee keukens

Naast de keukencollectie van Siematic heeft keukenspecialist Jtwee ook een eigen collectie van landelijke, moderne, tijdloze en greeploze keukens. De stijlvolle keukens zijn van uitstekende kwaliteit en zijn scherp geprijsd.

Keukens met smaak

De eigen keukenlijn van Jtwee bestaat uit een grote diversiteit aan afwerking, fronten en kleuren. Daarnaast zijn in veel keukens houtstructuren verwerkt. De moderne en greeploze keukens van Jtwee bieden strakke ontwerpen in bijzondere kleuren. De klassieke en landelijke keukens zijn warm, stijlvol, chique, maar ook zeer scherp geprijsd. Maar bij elke keuken heeft u de garantie dat u een kwalitatief hoogwaardig product krijgt, voorzien van de nieuwste technieken.

De stijlen van Nolte Keukens

https://www.j-twee.nl/greeploos/
Greeploos
https://www.j-twee.nl/landelijk/
Landelijk
https://www.j-twee.nl/modern/
Modern
https://www.j-twee.nl/tijdloos/
Tijdloos

Totaal concept

Jtwee kan u compleet ontzorgen bij de aankoop én plaatsing van uw nieuwe keuken. Ons eigen montageteam installeert uw keuken volledig, inclusief het omleggen van leidingen, bedradingen en elektriciteit. Maar ook met betegeling, verlichting, vloerverwarming en het stucwerk helpen we u verder. Doordat we dit met eigen mensen aanpakken, kunnen wij snel schakelen en u dus efficiënt van dienst zijn. U bestelt dus niet alleen uw keuken bij Jtwee, maar ook een zorgeloze plaatsing.

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.

Bekijk de showroom